Website persbericht

Beleef magie bij de familie Ronell

Delfst best bewaarde geheim

Artiestenfamilie Ronell had door corona opeens een lege agenda. Ze maakten een plan, en binnen één week hadden ze toestemming van de gemeente. Delft heeft er een magische, unieke plek bij: Kids Party World.

Delft- Alfredo Lorenzo lijkt op het eerste oog een gewone jongen. Hij heeft net zijn eindexamen gehaald. Maar anders dan zijn klasgenoten, weet hij van kleins af aan wat hij wil worden: ‘s werelds grootste illusionist. Alfredo is de achtste generatie in een beroemde circusfamilie, waarvan de wortels teruggaan tot de tijd van Napoleon. Zijn grootvader was ooit de stand-in van Johnny Weismuller in Tarzan, zijn grootmoeder was een gevierd acrobate Ze trad onder meer op in de Moulin Rouge.

Optredende voorouders

En dat zijn nog maar de voorouders. Zijn vader Patrick Beautour is een vermaard jongleur en acrobaat, zijn moeder Margot en haar broer Ron zijn al 38 jaar allround variété artiesten. Welkom bij de familie Ronell. Sinds kort stellen ze hun terrein open aan de Hoflaan in Delft. Het is al 15 jaar opslagruimte, thuishaven en repetitieruimte. Alleen de plek al is een belevenis. Overal waar je kijkt zijn circus en variété attributen; De echte Pipo de Clown wagen staat er, een popcornmachine, een heuse magic room en overal foto’s van optredende voorouders. Je waant je in een variétémuseum.

Kids Party World

Ron Ronell: “ Toen corona uitbrak, vielen alle optredens weg. Natuurlijk waren we eerst in een shock, maar toen zijn we gaan schakelen. We hebben een prachtige plek, genoeg ruimte, alles kan op veilige afstand, we hebben ons talent, ons vak en onze acts. Wij gaan onze specialiteiten gebruiken om hier unieke exclusieve kinderfeesten te organiseren: Kids Party World. Als ouders met hun kinderen hier komen is alle zorg uit hun handen. Er is van alles mogelijk. Wij maken entertainment op maat. Thema’s als piraten, prinsessen, circus, jungle, magic doen we, met activiteiten en voorstellingen, alles erop en eraan. We doen halloween, sinterklaas, kerst, carnaval, we gaan familievoorstellingen geven en niet te vergeten: workshops. Hoe leuk is het om les te krijgen van een echte clown of een echte illusionist? Alfredo heeft belangrijke internationale prijzen gewonnen en kan kinderen leren toveren”.

Margot Ronell:” Wij hebben 38 jaar ervaring. Iets anders zouden we niet kunnen. Dit doen we met ons hart. Het zit in ons bloed. Hooggeëerd publiek: ga dit zien!”

Informatie en boekingen:
06-22233996, www.kidspartywold.nl